Maatwerk in grafisch ontwerp en interieur decoraties

Onder de naam Artiqs ontwerpen en produceren wij wanddecoraties voor de professionele markt; bedrijven, instellingen en (semi) overheid. Maatwerk grafische producties: wanddecoraties die perfect aansluiten bij een bedrijfsfilosofie, huisstijl of interieur.

Muren en wanden worden sfeermakers, vergaderzalen krijgen een representatieve uitstraling en een ongezellige hal / entree kan worden omgetoverd tot een gastvrije ontvangstruimte. Hoge kwaliteit grafische afdrukken waarbij gebruikte formaten en materialen exact kunnen worden afgestemd op eisen en wensen van de opdrachtgever.

Unieke en inventieve grafische oplossingen

Artiqs levert een zeer uitgebreid assortiment aan foto’s, design en kunst op diverse materialen voor o.a. wanddecoratie, fotowanden, plafonds en vloeren – in de breedste zin van het woord – voor elk type interieur. Grafisch ontwerp, interieur design, foto’s en fotobewerkingen.

Wij verkopen niet alleen een product maar gaan net een stap verder.
Artiqs biedt een grafische totaaloplossing, van ontwerp tot productie en montage.

Meedenken en inspireren

Gaat het om een metamorfose, renovatie of nieuwbouw, dan kunnen we eventueel in een vroeg stadium met u meedenken en inspireren. Dit kan bijvoorbeeld middels een brainstorm-sessie, visuals, fotomateriaal en moodboards. Zo hebben we contact met uw architect en/of interieurontwerper om decoratie, sfeer, huisstijl, leefbaarheid en privacy van ruimten perfect op uw wensen af te stemmen. Denk hierbij ook aan keuze van materialen, verlichting en lichtinval.

Gaat u aan de slag zonder architect of adviseur?
Geen probleem! Wij hebben de kennis en ervaring om u daarin bij te staan.

Tandarts en fysiotherapie praktijk

Unieke wanddecoraties, speciaal ontworpen voor praktijk, receptie en wachtkamer.
De vrolijke kunstwerken zijn eenvoudig te bestellen in de Artiqs webshop en verkrijgbaar op verschillende mooie materialen.

Afspraak maken of meer informatie?

Bel 074 85 12 445 of stuur ons een e-mail.